ugradnja_autostakla

Nestručno ugrađena vjetrobranska stakla ozbiljna su prijetnja sigurnosti putnicima u vozilu. Zato povjerite zamjenu autostakala serviserima koji su specijalizirani za ugradnju autostakla.

Zašto je tehnologija važna?

50% proizvedenih automobila ima stakla ugrađena DOW tehnologijom. Ne dozvolite da vrijednost vašeg vozila bude manja zato što je staklo puklo. U Lausu koristimo isključivo DOW tehnologiju i zato će vaš automobil biti kao nov kad izađe iz našeg servisa.

Koliko traje ugradnja autostakla?

Standard za izmjenu puknutog stakla je tri sata. Najveći dio tog vremena odnosi se na vrijeme koje je potrebno ljepilu da se osuši kako bi vozilo bilo sigurno za vožnju.

Napomenite nam ako ste u žurbi, staklo ćemo ugraditi premium originalnim ljepilom i vaše vozilo će biti sigurno za vožnju 30 minuta nakon lijepljenja.

Koja je razlika između originala, originalnih zamjenskih i zamjenskih stakala? 

Najveći svjetski proizvođači autostakala su Pilkington, Saint-Gobain i AGC. Svi oni proizvode sve tri varijante stakala- originalno, originalno zamjensko i zamjensko.

Originalna stakla su stakla proizvedena prema narudžbi proizvođača vozila. Imaju logo proizvođača stakla i marke vozila.

Originalna zamjenska stakla proizveo je isti proizvođač koji je imao ugovor za proizvodnju stakala za prvu ugradnju. Ta stakla imaju samo logo proizvođača stakla, ali ne i logo marke vozila.

Zamjenska stakla imaju istu specifikaciju i karakteristike kao i originalna stakla, ali nisu proizvedena u tvornici koja je radila stakla za prvu ugradnju.

Ugradite staklo u Lausu i odvezite se s trajnom garancijom na ugradnju

Stakla pucaju. U suprotnom slučaju, mi bismo vrlo brzo ostali bez posla. Naravno da ne možemo davati garanciju na nepucanje stakla, ali možemo biti sigurni u našu stručnost i naš rad. Upravo zato dajemo doživotnu garanciju na rad.

Uštedite vrijeme i novac i obavite sve na jednom mjestu

Ako su stakla na Vašem vozilu osigurana, ne trebate gubiti vrijeme na obilazak osiguravajućih kuća. Dođite u Laus s izvidom štete i mi ćemo obaviti ostatak posla za Vas. Nema potrebe da nosite račun natrag u osiguravajuću kuću, nema neugodnih nesporazuma oko vrijednosti štete jer su cijene ugovorene. Ne brinite ni za naljepnice od osiguranja, registracije ili vinjete. Skinuti ćemo ih sa starog i naljepiti na novo staklo.

Odaberite kvalitetu i trajnost ugradnje

Standardna izmjena stakla kojom se osigurava ispravnost i kvaliteta postupka traje najčešće do 3 sata. Najveći dio tog vremena je potreban za sušenje ljepila koje je korišteno. Nikako ne preporučamo odvoziti automobil prije isteka tog vremena!
Ukoliko ste uistinu u žurbi, napomenite nam to pri ugovaranju termina za ugradnju i ponuditi ćemo Vam ugradnju posebnom tehnologijom ljepljenja koja dozvoljava sigurnu vožnju samo 30 minuta nakon završetka rada.

Prilikom pružanja usluga kupcima, držimo se tehnološki propisanih procedura. Vrhunska kvaliteta garantira zadovoljstvo kupaca.

Mislav Kurtela, voditelj kvalitete

Kod obavljanja ugradnje autostakla za vozilo se brinemo kao da je vlastito. To je odgovornost svakog servisera.

Marko Franjić, voditelj servisa  Zagreb

Svjesni smo da zadovoljstvo naših kupaca ovisi o našoj fleksibilnosti. Na nas se možete osloniti.