popravak_autostakla

Popravak vjetrobranskih stakala ima prednost jer vam štedi vrijeme i novac. Vrlo je važno da odmah nakon nastanka oštećenja reagirate jer stare pukotine u koje je ušla prljavština najčešće je nemoguće kvalitetno popraviti.

Grijana stakla se popravljaju na isti način kao i stakla bez grijanja.

Ako imate staklo u boji, popravit ćemo ga jednako kvalitetno kao i nebojano staklo.

Staklo je dio sigurnosne opreme vozila. Popravak će vratiti čvrstoću stakla te omogućiti istu razinu sigurnosti putnika kao i prije nastanka oštećenja.

Kada je moguće popraviti autostaklo?

Dva su osnovna uvjeta:

1)      Oštećenje na vjetrobranskom staklu je prosječnog promjera do 3 cm.

2)      Oštećenje u vidnom polju vozača nije promjera većeg od 10 mm.

popravak autostakla

Vidno polje vozača odnosi se na područja A i B. Područje A je prosječne širine 29 cm. Oštećenje ne smije prelaziti 10 mm. U području B preporučamo popravak oštećenja do 15 mm.

Područja C  i D dozvoljavaju popravak oštećenja većih od 15 mm.

U ostalim slučajevima bit će potrebno zamijeniti cijelo vjetrobransko staklo.  Zadnja i bočna stakla ne mogu se popraviti, već ih se treba zamijeniti.

Što trebate učiniti?

Odmah zaštitite pukotinu i ugovorite termin za popravak u Autostaklo Laus servisnom centru.

Ovisno o stupnju oštećenja vjetrobrana, popravak ćemo obaviti u vremenu od 15- 60 minuta.

Popravak stakla je trajan. Vozilo možete prati odmah nakon popravka.

Popravak autostakla

Popravak stakla u Europi je već odavno vrlo zastupljen zbog očitih prednosti: kraće vrijeme stajanja vozila i niža cijena. Naravno, poravak nije uvijek moguć, ta tehnologija koristi se pri manjim pukotinama od nekoliko centimetara na staklu koja nisu u vidnom polju vozača. Vrlo je važno da odmah nakon nastanka oštećenja reagirate jer stare pukotine u koje je ušla prljavština najčešće je nemoguće popraviti.
Laus International koristi najmoderniju tehnologiju reparacije Esprit ®, tvrtke Icor, vodeće u tom području.

Tehnologija ljepljenja

DOW Automotive sredstva za pripremu površine, lijepljenje i čišćenje

DOW tehnologija ljepljenja razvije se već preko 40 godina. Danas, više od 50% ukupne svjetske proizvodnje novih vozila koristi DOW tehnologiju, dakle više od 30 milijuna vozila godišnje. Kada upotrebljavate DOW proizvode koristite originalnu i certificiranu tehnologiju koja se primjenjuje i kod prve tvorničke ugradnje, te svoje vozilo vraćate u prvobitno stanje.
Laus International službeni je uvoznik DOW proizvoda i na raspolaganju ima laboratorije tog švicarskog proizvođača pri testiranju novih i provjeravanju postojećih materijala i tehnologija.

Alati i oprema za ugradnju i popravak autostakla

Specijalni alati kojima se skidaju i ugrađuju stakla. Senzori i nosači retrovizora, lajsne, okviri i kopče. Sve je to neophodno za osiguranje vrhunskog rezultata rada. Uz stručnost osoblja i vrhunsku tehnologiju ljepljenja, Laus International koristi vrhunske alate i dodatnu opremu stakla kako bi Vi bili zadovoljni obavljenim poslom svaki put. ttt