Ne tražite na drugim mjestima. Dnevno na vlastitom skladištu imamo preko 20.000 autostakala. Više od 25 godina partneri smo najvećih proizvođača autostakala – stakla iz naše ponude su visoke izdržljivosti s izvrsnim optičkim i mehaničkim svojstvima. Sva stakla, uostalom, moraju biti homologirana i posjedovati uvjerenje o sukladnosti s ECE R43 normom. O DOW tehnologiji ljepljenja već smo dovoljno rekli- jednom rječju- najbolja!
Ojačajte svoju tržišnu poziciju tako što ćete u svom poslovanju koristiti Laus International kompletna rješenja za autostakla!

Prodaja autostakla za osobna i gospodarska vozila

– Stalno raspoložive zalihe za veliku većinu osobnih i gospodarskih vozila našeg tržišta

– Preko 2000 različitih modela uvijek na zalihama

– Stakla za najnovije modele

– Stakla s kišnim i/ili senzorima za svijetlo, posebnim UV premazima, grijanjem cijele      površine

– Stakla jednoznačno određena korištenjem Eurocode šifri- matrice znakova korištene u cijelom svijetu koja osigurava određivanje svih karakteristika i funkcionalnosti stakla

– Stabilnost cijena

– Postprodajna podrška

– Mogućnost sudjelovanja u Lausovim promotivnim aktivnostima

– Mogućnost franšizne suradnje i ugovornog korištenja naših vizualnih elemenata

Autobusna stakla

Uvijek na zalihama, najšira ponuda i stalna raspoloživost stakla za autobuse koja ispunjavaju najstrože kriterije sigurnosti, trajnosti i udobnosti. Ugradnja autobusnih stakala superbrzom DOW tehnologijom – autobus spreman za korištenje isti dan!

Specijalna stakla

Stakla otporna na metke te stakla s pojačanom zaštitom od vandalizma, stakla za radne strojeve, vanserijska stakla. Sva testirana i usklađena sa sigurnosnim normama, a dobavljiva u kratkom roku.

DOW tehnologija ljepljenja

Najnaprednija tehnologija ljepljenja dostupna je i Vama, a s Lausom ćete uvijek dobiti najnovije tehničke informacije, moći sudjelovati na prezentacijama i edukativnim seminarima kako bi ispravnom primjenom najnovijih tehnoloških dostignuća obavljali svoj posao brže, lakše i ekonomičnije.

alat_za_ugradnju_autostakla

Specijalni alati kojima se skidaju i ugrađuju stakla. Senzori i nosači retrovizora, lajsne, okviri i kopče. Sve je to neophodno za osiguranje vrhunskog rezultata rada. Laus International nudi vam vrhunske alate i dodatnu opremu stakla kako bi Vi bili zadovoljni obavljenim poslom svaki put.